Min 1994 GMC Sonoma startar inte

GMC Sonoma är en enda cab pickup. Om din GMC Sonoma inte startar, kan problemet vara med batteriet, bränslenivå eller generatorn. Batteriet skickar en elektrisk ström till motorn för att få det började. När batteriet är dött, kommer motorn inte att starta. Eftersom din lastbil körs på bensin, fylla din tank kan vara en snabb lösning på ditt problem. Du kan få din lastbil började på egen hand innan spendera några pengar på en mekaniker. Saker du behöver
Soda
Stålborste
Startkablar
Nytt batteri
Gas
Visa fler instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset på din 1994 Sonoma och vrid den för att starta trucken. Om du hör ett klickande ljud, kan problemet vara med generatorn eller startmotorn. Ta bort dessa komponenter från din lastbil och ta ner dem till din lokala Biltema för testning. En tekniker kan utföra denna tjänst gratis och sälja dig en ersättning komponent om det behövs.
2

Vrid nyckeln i tändningen och leta efter mätarna att komma på. Om mätarna inte kommit på, har du ett batteri fråga. Öppna huven på din GMC Sonoma och lokalisera batteriet intill motorn.
3

Lossa batteripolerna från batteriet med en hylsnyckel.
4

Använd läsk och en stålborste för att skrubba eventuella korrosion från terminalerna.
5

Byt terminalerna sedan försöka starta om Sonoma.
6

Snabbstarta Sonoma med startkablar. Lämna lastbilen kör för fem minuter sedan stänga av den.
7

Starta om Sonoma. Om trucken inte startar igen, byt ut batteriet.
8

Kontrollera bränslenivån i lastbilen. Tillsätt 1 liter bränsle till din Sonoma försök sedan att starta bilen. Om trucken startar upp, har en mekaniker byta gas mätare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66675.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.