Miata bränslepump Felsökning

Om du tar med din Miata till en butik för att få bränslepumpen diagnostiseras, kan du satsa på en timmes diagnostisk avgift avgift innan de någonsin börjar reparationer. Det kommer du tillbaka mellan $ 60 och $ 120, bara för att ta reda på vad problemet är. Det är mycket bättre att felsöka problemet själv, sedan antingen försöka reparera på egen hand, eller gå till butiken beväpnade med kunskap om vad som behöver göras för att bränslepumpen på din bil. Din bränslefilter
p Om du har problem med din bränslepump, ska ditt första steg vara att byta ut bränslefiltret. Denna mycket ofta fixerar bränsle problem, och det är en 20 $ fix som även den minst erfarna kan utföra. Prova det här först innan du börjar apa omkring med bränslepumpen. Det finns många resurser på nätet som detalj förfarandet för filterbyte på någon Miata. Addera Diagnostisera bränslepump Problem

Köp en multimeter för att slutföra några av de diagnostiska testerna. En multimeter är ett instrument som mäter elektriska storheter, och är nödvändigt för att felsöka dina problem bränslepump. Multimetrar är också användbara för många andra gör det själv projekt, så kommer detta att vara väl använda pengar.

Det första du bör göra är att kontrollera dina säkringar bränsletillförsel med multimeter. Detta görs genom att röra säkringarna med sonden ändarna av multimetern. Om någon av säkringarna läsa defekt, byt ut dem.
P Om det inte löser problemet, måste du ta bort luckan på förpackningstråget ligger under mattan bakom passagerarsätet. Du kommer att se monteringen bränslepumpen, och du bör ta bort kontakten som är ansluten till bränslepumpen och gas mätare sensorn. Bränslepumpen kontakt har fyra trådar. Leta tråden som är röd med en blå rand och en som är helt svart. Veva runt motorn och använd din multimeter för att bestämma spänningen. Du bör få 12VDC (Voltage Direct Current) varje gång du starta motorn. Om du inte gör det, är problemet i dessa trådar. Om du får 12 VDC finns det definitivt ett problem med din bränslepump.
Bränslepumpen

Ta aggregatet bränslepumpen från under huven, med tanke på att den håller bränsle som är mycket brandfarligt. Utför inte denna uppgift i ett slutet utrymme, särskilt en med en öppen pilot ljus såsom en varmvattenberedare. För detaljerade instruktioner om hur du tar din församling bränslepump, besök Autosportz.com.

Mäta både svarta och blå trådarna på bränslepumpen montering. Du bör få 12VDC på båda trådarna. Om du inte har en 12 volts strömförsörjning, plocka upp (de kostar mellan $ 10 och $ 20) på din lokala Biltema. Använd den här enheten för att leverera 12VDC till de två stiften som sticker ut ur bränslepumpen montering. Pumpen kommer att börja arbeta om det är en bra pump. Om det inte startar, har du en dålig pump och kommer att behöva köpa en ny och installera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64564.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.