Felsökning av Anti-Theft System på en 2008 Chrysler Crossfire

Chrysler 2008 Crossfire bil stöldskydd system innefattar ett system för trygghetslarm som vapen inom 10 sekunder efter låsning. Det finns också en bogserlina bort larm som ljuder ett akustiskt larm om någon försöker lyfta fordonet. Systemet kan manövreras med en elektronisk nyckelbricka som också kan användas för att låsa och låsa upp dörrarna. Problem med stöldskydd kan innefatta problem med drift och oväntade larm. Dessa typer av problem kan korrigeras genom felsökning. Saker du behöver
CR2025 Batterier
Visa fler instruktioner
1

Byt batteri i nyckelbrickan om att trycka på knappar inte utföra uppgifter. Nyckeln använder mynt-batterier. Tryck batteriluckan i pilens riktning och ta bort de gamla batterierna. Sätt i de nya batterierna med de positiva märkning uppåt.
2

Avaktivera bogsera-away larm om larmet ljuder när du transporterar Crossfire, till exempel om du tar en färja, eller använd en hiss parkeringsplats struktur . Tryck och släpp den övre delen av brytaren som finns på mittkonsolen efter att ta bort nyckeln ur tändningslåset. Sedan låsa dörrarna med nyckel eller fjärrkontroll. En blinkande ljus i släptåg-away switch
3

titt om du är osäker på om larmet har ställts in. Larmet är inställt när du låser dörrarna med nyckel eller fjärrkontroll.
4

Sätt nyckeln i tändningslåset om larmet går och larmet kommer att annulleras. Alternativt trycker du en sändande knapp på fjärrkontrollen nyckelbrickan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67387.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.