Felsökning stereon i en Pontiac

General Motors Pontiac bilar levereras med stereoapparater som kan innehålla fullständiga infotainmentsystem som kan hantera satellitradio, cd-skivor (cd-skivor) och MP3-musikfiler spelare. Problem med stereo kan innefatta problem med driften av utrustningen, och problem med ljudet i de olika källorna. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa felsökningssteg. Instruktioner
1

Tryck på "Band"-knappen för att välja mellan FM, AM och XM Satellite Radio. Om du väljer "XM" som ett band, vara medveten om att du måste köpa ett abonnemang genom att kontakta Sirius /XM. Välj "Aktivera Radio"-knappen på XM Radio hemsida, och följer deras instruktioner.
2

Stäng takluckan om XM bandet fortfarande inte spela ordentligt, eller "No Signal" visas på visa. Den satellitantenn skiljer sig från AM /FM fast antenn, och även beter sig annorlunda. Den behöver en klar sikt mot himlen, till exempel. Den öppna takluckan kan påverka prestandan. Alternativt kan du använda FM-och AM-banden, och deras fasta mast markbunden antenn.
3

Plug extra MP3-enheter till 3,5 mm-uttaget på den nedre högra sidan av fronten, inte en hörlurar. Uttaget ser likadan ut som ett hörlursuttag, men är en ingång snarare än en utgång. Tryck på "CD /AUX"-knappen för att höra ljud som matas ut från enheten som du ansluten om du inte kan höra någonting.
4

Infoga kompatibel CD finns i CD-spelaren om MP3-filer på CD: s kommer inte att spela. Kompatibla skivor måste vara CD-R och ha högst 50 mappar med 11 mappar i djupet. Det kan vara maximalt 50 spellistor, 10 sessioner och 255 filer på Pontiac stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67386.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.