Hur vill kolla Jeep Koder

Din Jeep är utrustad med en dator som känner av och lagrar alla uppgifter om hur din Jeep är igång och alla problem det kan ha. Om din Jeep inte fungerar ordentligt , kan du skanna sin dator och kolla felkoder för att avgöra vad som orsakar problemen . Dessa felkoder är utformade för att berätta vilken del av Jeep är fel . Varje felkod representerar ett särskilt problem din Jeep upplever . Genom att bestämma vad felkoderna betyder , kan du räkna ut hur att reparera din Jeep . Saker du behöver
kod läsare
Felkod dekoder
Visa fler instruktioner
1

Hitta en kodläsare för att skanna din jeep motor . Mekaniker butiker och bildelar butiker har skannrar till hands att använda för diagnos eller så kan du köpa en för ditt personliga bruk .
2

Fäst kodläsare till jeep dator . Det särskilda förfarandet för att haka upp kodläsare beror på både vilken typ av jeep du har , åldern på din Jeep och modell kodläsare . När felkoder börjar synas , skriver var och en ner exakt som den visas .
3

fastställa innebörden av varje felkod , med hjälp av en kod läsare . Du kan hitta listor över koder Jeep fel och generiska felkoder online på Engine Light hjälpen . Din kod Läsaren bör komma med ett häfte med kod betydelser .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65928.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.