Felsökning farthållaren i en 2002 PT Cruiser

Chrysler PT Cruiser s hastighetskontroll funktion tillåter föraren att ta bort foten från gaspedalen och ändå bibehålla hastigheten. Spaken styrenhet är placerad på höger sida av ratten på en stjälk. Det liknar en blinkersspaken. Kontrollen omfattar en "On /Off"-knappen och olika inställningar. Problem med farthållaren kan relateras till systemet inte upprätthålla den önskade hastigheten, att systemet oväntat stängs och förlust av kontroll. Dessa typer av problem kan korrigeras. Instruktioner
1

Nå en hastighet av 25 km /h eller mer manuellt med hjälp av gaspedalen när farthållaren inte kopplas in när du trycker ner spaken och släpp. PT Cruiser farthållaren fungerar inte vid hastigheter lägre än 25 mph.
2

Stäng av systemet genom att trycka på "On /Off"-knappen på stjälken om du råkar ställa in systemet och gå fortare än du vill. Det är en bra idé att lämna systemet av när du inte använder den för att undvika oavsiktlig inställning. Vänta tills du är ute på tung trafik eller vägar som är hala innan du aktiverar farthållaren om PT Cruiser går för fort för villkoren. Addera 3

Flytta Autostick till den tredje eller fjärde växel om farthållaren inte kommer att engagera sig. Autostick är PT Cruiser manual växling läge. Farthållaren fungerar endast i de högre växlarna.
4

Tap "ACC /RES" på spaken en gång bara om hastighet inställning du vill ha är liten och du har svårt att uppnå det. En kran kommer att öka hastigheten på PT Cruiser systemet med 2 mph.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67388.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.