A 2003 Trailblazer med radio Problem

A 2003 Chevrolet Trailblazer med radio problem är frustrerande eftersom det är svårt att avgöra vad som orsakar problemet. Teknisk service bulletiner (TSB) och rapporter konsumenten visar att de flesta radio problem härrör från elektriska problem i Trailblazer. Det enda radio problem som inte beror på det elektriska systemet är Compact Disc (CD). OnStar System

OnStar-systemet på 2003 Trailblazer kan påverka driften av radio och andra elektriska tillbehör. Radion kan inte arbeta eftersom OnStar-systemet, som löper genom radion, är kvar i "On" läge. Radion högtalarna används av OnStar-systemet som en mottagare på telefon. Eftersom högtalarna är öppna, fungerar radion inte.
Säkringsfel

2003 Trailblazer har säkringar sitter under huven på bilen samt mindre säkringar enligt instrumentbrädan. En 125-ampere (A) säkring under huven av Trailblazer styr många av de invändiga tillbehören i Trailblazer, inklusive radio. Säkringen kan blåsa när fordonet är jump-startade, påverkar radioverksamhet.
Wiring Harness

kabelnät som är placerad under instrumentbrädan på 2003 Trailblazer kan orsaka problem med radio drift. Det största problemet med denna kabelstam är anslutningarna. Enligt TSB publicerad av tillverkaren, är det fel storlek anslutning installerad på vissa Trailblazers. Dessa anslutningar ger inte tillräckligt med spänning och ampere för att driva radion.
Volym featue

TSB publiceras på 2003 Trailblazer gäller volymen funktionen på radion. Volymkontrollen fungerar inte eftersom kontakterna inuti radions volym funktionen inte att ta kontakt. När volymen funktionen trycks, är avståndet mellan kontaktpunkterna för stora för att få kontakt och detta förhindrar radions volym från att höjas eller lowered.The endast korrektion för denna radio problem i Trailblazer är att ha radion repareras.

CD-spelare misslyckas
rapporter

konsument på 2003 Trailblazer oro CD-spelaren på radion. Enligt dessa rapporter, kan CD-spelaren Mata inte eller acceptera skivor. Ingen specifik orsak tillskrivs denna radio problem. Den enda korrigering för denna radio problemet är att byta ut hela radion församling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67055.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.