Fönstret på min 2001 Jeep Grand Cherokee kommer inte att fungera

Jeep Grand Cherokee elektriska fönsterhissar är kopplade så att de kan sänkas och höjas från fjärrströmbrytare eller huvudströmbrytare. Varje fönster har en separat motor och fönster regulator. Vissa modeller har även separata säkringar och brytare för varje fönster. Denna inställning förhindrar en fast fönster från att inaktivera alla fönster. Dessa procedurer är allmänna felsökning. Om du inte kan hitta problemet följa dessa procedurer, ta din Jeep Grand Cherokee till en bil affär. Saker du behöver
Pincett
Säkring
Voltmeter
Wiring
Switch
Fönsterhiss
Fönster motor
Visa fler instruktioner
1

Frigör fönstret lockout på förarsidan genom att trycka på knappen. En urkopplad knapp kommer att sticka ut längre än en engagerad knappen. Den lockout knapp kommer att hålla alla fönster från att rulla ned från alla paneler utom den viktigaste kontrollpanelen på förarsidan.
2

Dra nummer 13 säkringen. En bränd eller trasig säkring behöver bytas.
3

Test för spänning på bakrutan lockout switch med en voltmeter om de bakre fönstren bara fungera från huvudströmbrytare.

4

Testa ledningarna som går från gruppcentralen till växeln för spänningen med en voltmeter. Ledningarna kommer att behöva bytas ut om strömmen är närvarande vid gruppcentralen men inte på ledningar.
5

Test växeln vid varje inoperabel fönster med en voltmeter om fönstret kan manövreras från en switch, men inte det andra. Ett exempel på detta är när fönstret fungerar från sin egen switch men inte från huvudströmbrytaren.
6

Inspektera kablar skadade eller lösa trådar om strömmen är närvarande vid bytet. Dra åt lösa anslutningar eller har skadat ledningar ersätts.
7

bort lucktätningen om fönstret är inoperabel från båda brytarna. Testa fönstret motor för spänningen med en voltmeter, medan fönster manövreras.
8

Test för ström till motorn med en voltmeter. Om strömmen når motorn, lossa glaset från fönstret regulatorn. Skjut glaset upp och ned manuellt för att kontrollera med avseende på bindning innanför dörren. Byt fönster motorn om fönstret rör sig lätt och tillsynsmyndigheten inte är skadad. .
9

Test för spänning till motorn. Om ingen spänning finns kolla efter lösa eller skadade ledningar. Dra åt kontakterna på lösa ledningar. Byt ut skadade kablar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66032.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.