1995 Dodge RAM Transmission Felsökning

De 1995 Dodge RAM pickup är tuff nog att klara hårt väder, våta körförhållanden och ojämn terräng. Efter ett tag, men kanske sin sändning börjar visa tecken på slitage. Om din 1995 Dodge RAM slirar när du växla eller om det läcker rödaktig vätska, kan du behöva felsöka sin sändning. Du kan göra detta på egen hand utan att ta den till en mekaniker, men du kan behöva konsultera en professionell efter att diagnostisera ett problem. Du kommer inte att behöva några verktyg för att felsöka RAM sändning och det tar bara en timme som mest. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Starta din Dodge RAM och försöka växla ner transmissionen medan du trycker på gaspedalen nere. Pushing gasen oftast faller RAM i en lägre växel för att rymma större mängd gas strömma in i sitt förbränningsrummet. Om ditt RAM inte nedväxling kommer gasvajern behöva justeras med en mekaniker.
2

Försök att starta din Dodge RAM i växlar förutom "park." Om det börjar, är den neutrala startknappen skadas. Det kommer att behöva servas av proffs.
3

Inspektera ditt RAM-minne för att se om det läcker rödaktig vätska. En sådan läcka beror på en trasig eller försvagad överföring sigill. Konsultera en mekaniker att fixa detta sigill.
4

Obs huruvida transmissionen växlar slarvigt eller slirar vid växling. Detta kan vara ett resultat av låg transmissionsolja nivå. Om transmissionsolja är på en acceptabel nivå, kan transmissionen sig vara fel: kuggarna kan vara rostiga eller synkroniseringsdonen kan skadas. Överföringen måste inspekteras av en utbildad professionell bekant med Dodge sändningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67352.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.