Felsökning av en GMC Suburban Heater

GMC Suburban använder ett värmeelement för att värma kabinen. Värmeelementet omdirigeringar avkylningsvätska bort från motorn och genom värmeelementet att värma Suburban. Med tiden kan värmeelementet misslyckas. När detta händer kommer du inte få någon värme i kupén och du måste byta ut kärnan. Men innan du byter värmeelementet, bör du felsöka värmeelementet för din GMC Suburban. Instruktioner
1

Vrid motorn på.
2

Vrid fläkthastigheten på den högsta inställningen.
3

Turn värmaren till den hetaste inställningen.
4

Öppna huven på din Suburban och greppa den övre kylarslangen innan fordonet har haft en chans att värma upp. Vänta tills slangen börjar värmas upp. Så småningom kommer du inte att kunna greppa slangen längre. Detta innebär att kylmedel flödar genom slangen.
5

Kontrollera kylaren till värmeelementets slang. Slangen kör till brandväggen från kylaren kommer att köra till värmeelementet. Kolla denna slang för att se till att det är varmt. Var noga med att inte röra denna slang. Håll handen över den för att kontrollera att det är varmt. Om det är, då kylmediet är på väg till värmeelementet.
6

Kontrollera värmeeffekten i din Suburban. Om du inte får värme i ditt Suburban, men kylmediet tycks göra sin väg in i värmeelementet, då du kan behöva en ny värmeelement och termostat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64549.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.