Hur felsöker jag Transmission Problem på en 2000 Chrysler Sebring?

Som alla fordon kan det 2000 Chrysler Sebring Coupe falla offer för överföring problem. Om din Sebring är balking eller stamning när du försöker växla, kan du felsöka sin sändning i din egen uppfart. Ingen speciell utbildning är nödvändig, och du behöver bara några grundläggande verktyg. Det felsökning själv kan göras inom en timme, men du kan behöva för att ta bilen till en professionell mekaniker för reparation. Saker du behöver
automatisk transmissionsolja
Duk
Funnel
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera nivån transmissionsolja genom att dra mätstickan ur påfyllningsröret ligger nära baksidan av Chryslers motorrummet. Använda en extra trasa, torka av oljestickan och för in den i påfyllningsröret så långt det går. Dra upp mätstickan och anteckna vätskenivån märkt på mätstickan. Vätskan märket ska vara mellan de två märkena på slutet av stickan. Om vätskan inte når så långt, bör du hälla transmissionsolja i filler tills vätskan når lämplig nivå mellan de båda markeringarna på oljestickan. Använd en tratt för att hålla överflödig olja rinner ut.
2

Undersök växelspak. Chrysler reglage har ibland känt att automatiskt växla från "park" till "back" under användning. Kontrollera att parkeringsbromsen dras upp, vrid tändningsnyckeln till läge "II". Om din Sebring automatiskt skiftar till "omvänd", kontakta din lokala Chrysler återförsäljare. Det kan finnas ett problem med din växellåda växelförare.
3

Kontrollera att fordonet är stabilt när det i första växeln. Chrysler transmissioner har varit kända för att sporadiskt svalla in tvåan själva. Detta skulle kunna vara ett tecken på en defekt växellåda, eller kanske helt enkelt bero på en låg nivå av transmissionsolja. Om din Chrysler automatiskt glider in i tvåan, har det inspekterats på din lokala Chrysler återförsäljaravtal. Drag upp nödbromsen, vrid tändningsnyckeln och skift i enhet
4

. Om din Chrysler rekylerar eller hakar som du lägger i drive, har överföringen kontrolleras vid din lokala Chrysler återförsäljaravtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67351.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.