Symtom på en dålig powerstroke Injector

Den powerstroke insprutningssystem är utformat för dieseldrivna brinnande fordon. Den använder en kombination av de hydrauliska spridare av gamla dieselmotorer och den elektriska Insprutningssystemet av bensinmotorer att ge dieselfordon med ett tillförlitligt sätt bränsleinsprutning. Den powerstroke insprutare är inte utan brister, det finns flera sätt att berätta om din powerstroke injektor är i behov av justering. White Smoke

Rök är det enklaste sättet att berätta vad som är fel med en powerstroke insprutare. Vit rök är normalt vid start, men överdriven vit rök kan innebära en lös injektor eller låg kompression. Addera svart rök

Svart rök är normalt på hårda accelerationer, men överdrivet svart rök betyder att bränsle-luft-förhållandet är för högt. Svart rök kan också tillskrivas begränsat intag eller avgaser, eller en läcka i tilloppsslangen.
Blue Smoke

Blå rök är normalt om motorn är kallt, men överdriven blå rök betyder luft-till-bränsle är för hög. Blå rök kan också vara resultatet av förorenat bränsle eller en ansluten injektor.
Nr Start /Hard Starta

Om trucken kämpar när du startar eller inte startar alls, det skulle kunna vara ett tecken på en dålig injektor. Om detta händer under kallstarter bara, det är mest sannolikt på grund av en lös eller felaktig glödstift. Om detta inträffar under varmstarter också, kan det bero på en mängd frågor, bland annat en trasig oljepump, läckande insprutare o-ring eller en dator fungerar.
Ojämn tomgång /effektförlust

En ojämn tomgång och /eller förlust av makt och accelererat förknippas i allmänhet med tjock eller felaktig olja, men det kan också vara relaterade till försämrade injektor o-ringar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65535.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.