Vilka är orsakerna av slam i ett Bilens kylare?

Radiator slam är i princip ingenting mer än korrosion och skräp som ansamlas och tjocknar i ditt kylsystem. Om slammet får fortsätta bygga upp utan att spolas ut från gång till gång, kan det orsaka allvarliga problem för ditt kylsystem. Interna Korrosion

Radiatorer, särskilt äldre radiatorer, är gjorda av metall. Du fyller dem sedan med en blandning av vätskor, i första hand frostskyddsmedel och vatten. Med tiden kan de inre delarna av radiatorn och resten av kylsystemet rost och korrosion, skapar skräp i ditt kylsystem. Skräpet stannar i botten av din radiator och bygger upp tills det har bildats ett slam genom att blanda med vatten och frostskyddsmedel.
Insugspackning
Problem

med ditt intag grenrörspackning kan orsaka olja att blanda med din kylvätska, fyller din radiator-och kylsystem med en fet slam. I det här fallet, är ditt kylsystem inte där problemet har sitt ursprung, men om det går oupptäckt eller är inte korrekt spolas tillbaka ut när din reparera din bil, kommer du att utveckla allvarliga kylproblem från slammet.


Dex-Cool och General Motors Fordon Till Salu p Om din GM fordon har problem med radiator slam eller överhettning, kan du behöva kontrollera din frostskyddsmedel. Dex-Cool, vilket har varit vanligt i General Motors fordon som ett frysskyddsmedel, har kopplats till upprepade kylsystemet och slam bygga upp enligt konsumentfrågor. Bland de problem som är kopplade till Dex-Cool är ovanligt hög slam bygga upp och kyla skadestånd systemet. År 2008 bosatte GM med fordonsägare som upplevt problem och reparationer i samband med Dex-Cool. Om du har problem med radiator slam och äger en General Motors fordon som använder Dex-Cool eller kom från fabriken med att kylvätska, bör du diskutera dina alternativ med en mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65942.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.