Felsökning av en Infiniti

Den Infiniti bilföretaget är lyxen fordonet uppdelningen av Nissan. Den Infiniti skapades 1989. Sedan dess har företaget utvecklat flera olika typer av bilar och terrängbilar. Som av 2011, omfattar lineupen av Infiniti fordon EX, FX, G, M och QX-modeller. Med de olika delar, system och komponenter för varje Infiniti fordon, kan det vara svårt att omedelbart säga vad som kan orsaka ett visst problem med din Infiniti. Även dessa felsökningstips är inte heltäckande, kommer de att vara till hjälp för några vanliga problem som kan uppstå med din bil. Instruktioner
Felsökning Luktar
1

Undersök kopplingslagret, hjullager och lager navet i din Infiniti när du luktar bränt metall som du kör. Dessa delar kan ha misslyckats eller blivit utslitna.
2

Hitta Grenrörspackning när du luktar avgaser inne i bilen medan du kör eller fordonets motor går på tomgång. Packningen kan behöva bytas ut. Om packningen är i bra skick, titta på Serpentine belt system för att se om remmen behöver spännas eller bytas ut. Din bil kan också ha en läcka i utrymmet mellan avgasröret och avgasgrenrör. En sista området att kontrollera är ljuddämparen för att se om den behöver några reparationer.
3

Kontrollera tanklocket på bränsletanken när du luktar bensin medan du sitter i passagerarutrymmet i din infiniti. Om tanklocket är ordentligt fäst vid påfyllningsröret ser under fordonet för att se om bränsletanken läcker något bränsle.
4

Leta sälarna ventil aktern på avgassystemet när du luktar rök från inne i bilen. Kontrollera om sälarna fortfarande fungerar. Den topplockspackning kan också läcka in i motorns cylindrar och orsakar röken stiga från under huven. Addera Felsökning Components
5

Undersök Infiniti förgasaren när bilen ständigt stannar när du kör. Förgasaren kan ha skräp inuti som förhindrar bränslet från att passera genom den på cylindrarna i motorn.
6

Drag luftfiltret från motorn och se om det är för smutsigt för att användas när Infiniti förlorar makten oväntat när du kör. Du bör också undersöka katalysatorn för att se om det fortfarande fungerar. Titta också på om några kolvringar är slitna eller på annat sätt behöver bytas.
7

Hitta drivaxlarna och se om de är skadade eller böjda när bilen fortsätter att knacka medan du kör.

8

Inspektera bromsslangar och bromsok när Infiniti fortsätter att dra hårt åt vänster eller höger när du kör. Dessa delar kan ha blivit skadade eller slitna. Nästa, ta styrväxeln för att se om det finns några delar som bör bytas ut. Slutligen, titta på din Infiniti spiralfjädrar att säkerställa att de fortfarande fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67236.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.