Felsökning av luftkonditionering i en Dodge Intrepid

Om luftkonditioneringen inte är fungerande i din Dodge Intrpeid försöka felsöka problemet själv. Du kan bli glatt överraskad över att det är en enkel fix. Saker du behöver
Tänger
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera först att se till att rätt kontroller väljs, i stället för luft-recirkulation knappen. Denna enkla steg är ibland allt som behövs.
2

Titta först på den grafiska displayen på instrumentbrädan. Om det är tomt, eller om luftflödet kontrollerna inte fungerar korrekt, är problemet i kontrollpanelen. Koppla bort batteriet först.
3

Ta mitt ramen från instrumentpanelen. Leta reda på värmaren och luftkonditionering kontroll i instrumentpanelen. Skruva loss de fyra skruvarna som håller den på plats.
4

Lyssna på fläktmotorn för att se till att det fungerar. Med motorn på, slå på luft och justera trycket. Den normala medföljande ljud indikerar fläktmotorn fungerar.
5

Hitta fläktmotorn på en Intrepid i instrumentpanelen. Det är svart och cylindrisk och har en plast fläkt ansluten. Skruva loss och ta bort den, koppla ur el.
6

Byt säkring om kontrollerna inte fungerar som de ska. Säkringsdosan i en Dodge Intrepid är på förarsidan av instrumentbrädan under panelen. Ta bort en trasig säkring med tång och ersätta med en 10-amp säkring. Nyare modeller bör ha reservsäkringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63758.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.