Hur man testar en Switch Expedition Fönster

Om en fönsterhiss slutar fungera på din Ford Expedition, kan du räkna med problem att ligga med säkringen, makt fönster strömbrytare, motorn, tillsynsmyndigheten eller, i extrema fall, ledningar för strömkrets. När du har testat säkringen och visat att det är i gott skick, kommer nästa steg i felsökningen involvera testa byta makt fönstret. Skjut strömbrytaren först, och om du hör något ljud alls kommer från dörrens insida, är omkopplaren fungerar. Annars kan du följa en enkel procedur för att testa växeln själv. Saker du behöver
Pocket skruvmejsel
Replacement makt fönster strömbrytare
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Pop makten fönstret byta bezel loss från dörren med fickan skruvmejsel. Var försiktig så att du inte skadar omgivande trim eller infattningen själv när bända med skruvmejseln.
2

Vänd ramen över och koppla ur kontakten ledningsnätet från den elektriska fönsterhissen strömbrytaren. Den kabelnätskontakt kommer att ha två flikar som måste tryckas in så att kontakten för att lossa från växeln. Du kan driva dessa i med spetsen på fickan skruvmejsel.
3

Anslut ersättare switch makt fönster och vrid startnyckeln till körläge. Skjut omkopplaren för att se om fönstret svarar. Om så är fallet, är din befintliga makt fönster strömbrytare defekt. Om fönstret inte svarar, ligger problemet någon annanstans och du kan installera din gamla switch makt fönster och returnera ersättare switch för en återbetalning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64744.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.