Min 1999 Yukon 4WD gör klickande ljud

General Motors ger Yukon, en fullstor SUV. Yukon har varit i produktion sedan 1992 och finns med en mängd olika alternativ, till exempel fyrhjulsdrift, XL-paketet och Denali paketet. Yukon liknar Chevrolet Tahoe och Suburban både drivlina och motorer. Den 1999 Yukon har haft fabriken påminner, såsom säkerhetsbälte och bränsle problem systemet. Instruktioner
1

Kontrollera för att se om 1999 Yukon s motor lyftare är "fastnar", vilket kommer att orsaka ett klickande ljud. Starta Yukon och öppna huven. Om klickande ljud kommer från omkring mitten av motorn, så mest sannolikt lyftarna sticker. Om motoroljenivån är slitna och den tjocknar, kommer den att producera insättningar eller "motor slam." Fyndigheterna orsakar motorn lyftar att hålla när man försöker att flytta upp och ner, vilket orsakar klickande ljud.
2

Kontrollera om Yukon har ett avgas läckage eller om avgasrören är löst. Starta Yukon och inspektera avgasrören för eventuella hål, nöp rör eller rostar områden. Lyssna på ljuddämparen för att se om ljudet produceras där. Kontrollera för att se om några klämmor saknas.
3

Kontrollera oljetrycket i 1999 Yukon. Yukon är utrustad med en olja tryckmätare placerad i instrumentpanelen. Om fungerar, kommer lågt oljetryck ljus visas i lysande orange. Manuellt kontrollera oljenivån i motorn när oljetrycksmätaren inte fungerar. Parkera Yukon på en plan yta och låt motorn avstängd i minst fem minuter. Dra ut oljestickan och kontrollera oljenivån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67148.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.