Tecken och symtom på Problem Transmission

Växellådan är en av de viktigaste delarna av din bil. Utan en bra sändning, kommer din bil inte fungerar alls, och du kommer att vara kvar med en stor, orörlig bit metall varvet konst. Det finns flera saker som du kanske märker om din sändning börjar få problem. Om du märker att din bil med överföring problem, bör du ta den till en verkstad omedelbart för att undvika ytterligare skador. Inte Engaing ordentligt
p Om du sätter bilen i växel och det går inte direkt, det finns en god chans att din bil är att ha problem med sändningen. Din bil bör övergå från växel till växel snabbt och enkelt med minimalt motstånd. Om din motor är varvar till ett högt varvtal och inte flytta till en annan växel, kan din överföring behöver service.
Ljud
p Om du sätter bilen i växel och en stund senare den skiftar med en clunk som gör hela bilen skaka, behöver din överföring till servas eller repareras. Din överföring bör inte göra någon clunking, slipning eller vinande ljud när du kör din bil eller växling. Om du kan höra din sändning, är chansen att du har ett problem.
Fluid Problem

Kontrollera bilens transmissionsolja. Om vätskan är låg, obefintlig eller har vänt en konstig färg, är din överföring har något slags problem. Transmissionsolja läckor kan orsaka överföring överhettas och brinna upp. Färgen på din transmissionsolja ska vara en genomskinlig mörk rosa eller rött. Om det är brunt, mjölkaktig eller luktar bränt, måste du ha din sändning granskas av en professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65983.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.