1998 Nissan Pathfinder Broms Problem

Den 1998 Nissan Pathfinder har rankats som pålitlig av Edmunds, och bara påminner om Pathfinder har varit för de främre strålkastarna och påfyllningsröret på bensintanken. Bil Klagomål visar inga Pathfinder ägare kommentera om broms problem, tyder på att några broms problem med bilen är från allmän förslitning och kan övervinnas med en ordentlig service schema. Bromsbelägg

A 1998 Nissan Pathfinder kommer att bära bromsbeläggen under en tidsperiod. Bromsbeläggen stänger på broms rotorer, orsakar friktion som sliter på dynorna. Körning i staden kommer att bära bromsbeläggen snabbare än att köra längre miles på motorvägen eftersom Pathfinder tvingas göra fler stopp. När pausen kuddar blir för slitna, kommer ägaren att höra ett gnisslande eller skrapande ljud när bromspedalen trampas ner. Om skrapande ljud hörs när Pathfinder drivs normalt, då bromsbeläggen behöver bytas ut omedelbart. När detta gnisslande oljud hörs, är det dags att få de utbytta kuddar innan dynorna gör skador på broms rotorer.
Broms rotorer

broms rotorer på en 1998 Nissan Pathfinder är vad som faktiskt hindrar hjulen från att vrida när bromspedalen trampas ner. Bromsar inte bara slits bromsbeläggen, men också sätter ett spår in i broms rotorer. Även om rotorerna varar längre än bromsbeläggen, rotorerna måste kontrolleras för att bestämma om de är slitna för mycket och om de behöver bytas ut eller vridas. Turning rotorerna är ett billigare sätt att byta ut rotorerna. Rotorerna utveckla ett spår, men om det finns tillräckligt tjocklek kvar i rotorerna, kan rotorerna tas bort och rakade ner slät igen, vilket kallas vrida rotorerna.
Vibration Vid bromsning
p Om en 1998 Nissan Pathfinder börjar vibrera när bromspedalen trampas ner, betyder det att nya bromsbelägg inte har lagts på korrekt sätt. Denna vibration uppstår om bromsbeläggen inte har anpassats korrekt med broms rotorer. Pathfinder Ägaren måste ta tillbaka bilen till mekaniker för att få detta rättat. Mekanikern måste ta bort bromsbeläggen och justera dynorna till bromsok och rotorer broms. Bromsbeläggen klipp på bromsoken och kan bli skev om bromsbeläggen inte är fastspända på rätt sätt. Om denna vibration problemet inte åtgärdas så snart som möjligt kan det skapa mer värme till rotorerna, vilket får dem att förvränga eller spricka.
Luft i bromsledningen

bromsledningen går till bromsoken och är fylld med bromsvätska, som används för att stänga bromsok som trycker bromsbeläggen mot rotorerna. När det finns luft i bromsslangar, kommer en 1998 Nissan Pathfinder bromsar bli svampig eller ha en hel del spel i dem innan bromsbeläggen är engagerade. Denna luft kommer in bromsledningarna när raderna inte har varit ordentligt luftad. En mekaniker kommer att ta bort broms kontakten vätska dränering placerad på varje bromsok, vilket tillåter dem att lossa dynorna och bromsok så dynorna kan tas bort. När mekanikern lägger kuddar och bromsok tillbaka över rotorerna, fyller hon bromsvätskebehållaren med mer bromsvätska. Mekanikern kommer att trycka på bromspedalen tills en komplett linje av bromsvätska skjuter ut ur avtappningspluggen, en process som tar bort all luft ur bromsledningen. Denna procedur tar bort lek och svampig känsla ägaren får när du trycker på bromspedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65506.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.