Felsökning av elsystem i en GMC Sierra

Rekommenderad av "Consumer Reports" som en pickup, GMC Sierra är en pålitlig lastbil och syskon till Chevrolet Silverado. Den finns i två versioner, den vanliga 1500 och den tunga 2500. Båda levereras med en anständig elsystem som bara behöver tillfällig diagnos och reparation. Instruktioner
1

Fråga GM om du behöver ta din 2007 till 2008 Sierra tillbaka till General Motors för en snabb fix till den uppvärmda vindrutan spolarvätska systemet. General Motors återkallade 857.735 fordon för en eventuell kortslutning risk från denna komponent som kan orsaka andra elektriskt fel och även en farlig situation. Den fix är en kabelhärva med en in-line säkring.
2

Misstänker en defekt stöldskydd om din GMC Sierra s lamporna blinkar bort medan off. Det kan leda till ytterligare problem med trådisolering eller buntar sele.
3

se längre in i problemet för att förlora makten under körning med eller utan kontrollera motorn ljuset på. Det kan vara något enkelt som säkringen till OBD2 anslutning som behöver bytas ut.
4

Kontrollera omkopplaren för dina vindrutetorkare om de inte stängs av. Det kan vara en dålig switch som behöver bytas ut. Problem som kräver byte av torkarmotorn brukar signaleras av vindrutetorkare som inte fungerar alls.
5

Se upp för ändringar när du köper en begagnad Sierra pickup. Kontrollera alla elektriska komponenter, inklusive lampor, stereo och blinkers. Ibland trådar får passeras, om inte, titta på anslutningarna
6

Uppdatera elsystemet i äldre GMC lastbilar.. De äldre lastbilar upplever ett uppsving i popularitet som ägare återställa dem. Bortse inte från elsystemet, som behöver en makeover för att kunna hantera dagens kraftbehov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63834.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.