Problem med spjällhuset på Chevy 8,1 L V8

Chevrolet 8.1-L V8-motor har rapporter om spjällhuset som påverkar driften av motorn. Strypningskroppen fungerar som förgasaren i 8,1-L V8, som styr mängden luft släpps in i motorkroppen. Mängden luft som förändrar den mängd bränsle som släpps in i cylindrarna, vilket påverkar mängden ström motorn ger. Kolavlagringar

Chevy 8.1-L V8-motor har ett problem med kol bygga upp i spjällhuset. Detta kol problem gör spjällhuset ventil pinne på plats. Detta möjliggör för mycket luft i motorns cylindrar, vilket gör att motorn ur funktion. När mer luft är tillåten in i motorn, är mer bränsle tillåts komma in cylinderhuvudena. Mer bränsle ger motorn mer effekt när denna makt inte behövs. Addera Elektronisk Gasreglage

elektroniska gasreglaget i Chevy 8.1-L V8-motor kan förlora signalen mellan gaspedalen och spjällhuset. Den gasreglaget skickar normalt en signal från gaspedalen och in i spjällhuset, berättar det hur mycket kraft som krävs. När denna signal avbryts, fungerar spjällhuset inte korrekt. Den elektroniska gasreglage behöver bytas när detta problem uppstår.
Vakuum Leak

En slang körs på båda ändarna av spjällhuset av en Chevy 8.1 -L V8-motor. Dessa slangar är tätade med anslutningar som kan läcka och orsaka ett vakuum läcka. När slangarna börjar läcka, är luft släpps ut i motorrummet och inte in i motorn. Denna förlust av luft orsakar 8,1-L V8-motor för att missa eller stall.
Spindelkropp Breaks

spjällhus öppnar och stänger på en Chevy 8.1L V8 motor och fungerar på en spindel. När denna spindel kroppen bryter, hindrar det spjällhuset ventilen från att öppna och tillåta mer luft i motorn. När luft hindras från att komma in i motorn, är mindre bensin tillåts i cylindrarna. Mindre bränsle innebär att motorn har mindre makt än det kräver ibland.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67058.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.