Säkerhetspolisen blinkar och min 1996 Pontiac Firebird startar inte

I 1996 års Pontiac Firebird kom utrustade med en version av GM: s passlock funktionen, som var utformad för att förhindra att motorn startar när bilen är stulen. När du startar bilen säkerheten ljuset börjar blinka och bilen kommer att vända, men inte starta. Detta innebär att koden kommer från nyckeln inte stämmer koden bilen minns. Innan du beger dig till återförsäljaren för en dyr reparation, prova denna enkla kod-lära om förfarande för att se till att koden i din nyckel matchar koden förvaras i bilen. Saker du behöver
Bilnycklar
Bil
Visa fler instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och försök starta motorn. Om det inte startar lämna nyckeln i "On" läge och vänta 10 minuter. När 10 minuter har avslutat säkerhet ljuset slutar blinka.
2

Stäng av tändningen och vänta 20 sekunder. Slå på tändningen igen och försöker starta bilen. Beroende på tändningen och om det tidigare har reparerats eller ersatts, kan detta starta bilen. Om det inte sedan fortsätta till steg 3.
3

Upprepa proceduren 3 gånger. Detta innebär att du försöker starta, vänta 10 minuter med tändningen på, slå av tändningen och vänta i 20 sekunder, sedan försöker starta bilen tre gånger. När du försöker starta bilen efter den tredje väntetid det ska starta. Koderna har relearned och problemet borde inte komma tillbaka. Om bilen ändå inte startar då du kan behöva för att kringgå eller ersätta passlock systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67059.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.