Felsökning av en Dodge Sprinter

Dodge Sprinter ursprungligen säljs under Mercedes-Benz varumärke sedan 1995, men såldes i USA med början under 2003 som Dodge Sprinter. Detta är en full-size van används främst för kommersiella ändamål. Dock kommer stora familjer som har vuxit ur en mini-van också njuta av större inre området och ytterligare sittplatser ett fullstort van erbjudanden. Basmodellen är utrustad med en turbodiesel motor och en fem-växlad automatlåda, medan en bensindriven motor är valfritt, även med en femstegad automatlåda. Tyvärr gör Sprinter har några problem som är unika i sin design. Instruktioner
1

Kontrollera rattstången och tillhörande fäste för felaktig en felaktig svetsfog. Du kan behöva ta det här till en Dodge återförsäljare för en korrekt besiktning. På vissa 2003 modeller har Sprinter en svets som var av spec på rattstången fästet. Under stress, kan svetsen misslyckas resulterar i en total förlust av styrning.
2

Kontrollera inre lampa för lins distorsion, fukt eller slitage. Interiören lampan på Dodge Sprinter utrustade med bakre luftkonditionering kan vara benägna att innerbelysningen inte i varmt och fuktigt väder medan luftkonditioneringen är på. Detta i sin tur kan orsaka en elektrisk kortslutning som kan orsaka en i kupén brand. Denna fråga kan servas av en Dodge återförsäljaravtal.
3

Kontrollera om din Dodge sprinter är utrustad med en Ricon plattform-stil rullstolslyft. Dessa rullstol hissar installerats 2006 var utsatta för fel, vilket gör att hissen att stuva medan passagerarna var fortfarande på hissen, skadade passageraren. Du kan behöva din Sprinter servad på en Dodge återförsäljare om du har en av dessa hissar installerade på din van.
4

Kontrollera om din Dodge Sprinter fordonsspecifikationen matchade 144-tums hjulbas med en standard takhöjd. Om så är fallet, behöver van att servas eftersom stötskydd kuddar saknas i C-stolpen. En Dodge återförsäljare kan installera dessa kuddar under återkallelsen inleddes 2008 för fordon tillverkade efter 2006. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64078.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.