Kan ett värmeelement vara Läckande av värmaren Hose ?

En värmare kärna är en radiator -liknande anordning som ligger inne i passagerarkabinen på ett fordon. Kärnan värms av avkylningsvätska . Både värmeelementet och slangarna värmare kan läcka på grund av slitage eller skada . Värmarslangens Läck

Värmeslangarna är flexibla ledningar som bär avkylningsvätska till och från värmeelementet . På de flesta fordon , kommer värmeelementet har inlopps-och utlopp som når genom brandväggen där de tillmäter de Värmeslangarna . Läckor i värmeslangen kommer ofta droppa in i motorrummet , men kylvätskan kan också köra ner slangen och in i kabinen .
Värmeelementet Leak

Motorvärmare kärnor är gjorda av metall och kan börja korrodera under år av användning . Korrosionen kan eventuellt orsaka ett hål för att utveckla eller skapa svaga punkter i kärnan som tillåter att den böjs , vilket resulterar i sprickor som tillåter kylvätska att läcka . Värmeelementet är mest sannolikt att flexa vid inlopps-och utloppsledningar som fäster vid Värmeslangarna .
Reparation

Läckor i värmeslangen kommer att kräva ersättning av slangarna. Dessutom bör lösa klämmor skärpas och felaktiga klämmor ersättas för att stoppa läckor runt klämman . Radiator Stop Leak tillsatser kan reparera mindre läckor i kroppen av radiatorn kärna , men större läckage kräver lödning eller utbyte av kärnan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66968.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.