Felsökning av elsystem i en Chevy Silverado

Den Chevy Silverado är en fattighus av en pickup. De 2500HD och 3500HD modeller är gjorda för bogsering av tunga laster. Den Chevy Silverado 1500 är det mer passageraren version som gynnades av en redesign under 2007. Lyckligtvis träffade de elektriska systemen i alla Silverados mer än vad de missar. Ändå lönar det sig att veta var du ska leta om du upplever elektriska problem. Instruktioner
1

Räkna med mer vanliga elsystemet problem att påverka ljuset. När innerbelysning börjar flimra eller bara inte vill fungera alls, är ditt första steg att kontrollera säkringar och reläer. Om det checkar ut, leta efter en lös tråd kontakten. Glöm inte att kolla tändningslåset också.
2

Undersök jordkabel från motorn till brandväggen, särskilt om du upplever mer än ett elektriskt problem. Anslutningar kommit särskilt löst runt brandväggen.
3

Kontrollera sladdarna om du vänder en blinkers och istället få en saftblandare kommer på. Detta händer ibland när släpvagnskablage har lagts, vilket orsakar elektriska problem.
4

Överväg att ha BCM eller Body Control Module ersättas om din Silverado upprepade blåser ut samma säkringar eller om det verkar som du ' re upplever ett elektriskt problem efter en annan. Detta arbete måste göras på återförsäljare så att de kan blinka om datorn efter byte. Om en relativt ny Silverado börjar agerar upp
5

Kontakt GM. Det kan vara att det finns en TSB (teknisk tjänst anslagstavla) eller återkallelse som åtgärdar problemet. Om så är fallet, ge återförsäljaren TSB numret och räkna med att få din reparation gjord gratis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63765.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.