Felsökning Versa Kontroller

Versa tillverkas av Nissan Motors och har varit i produktion sedan 2007. Den Versa är en kompakt bil som har en stor fördel av att vara ekonomiskt att köra. Precis som andra fordon, kommer Versa har ibland problem såsom att inte starta eller göra udda ljud som kommer att behöva undersökas för att avgöra vad problemet är och reparera det på lämpligt sätt. Det finns vissa kontroller som kan göras innan du kontaktar en professionell mekaniker för att fastställa orsaken till problemet. Instruktioner
1

avgöra om din Nissan Versa startar. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid. Om knappen inte tänds, ställ in ratten för att vara säker på att den är låst och försök igen. Om det inte startar finns det några enkla saker att kontrollera.
2

Kontrollera att vara säker på att din Versa har bränsle. Utan lämplig mängd gas, kommer motorn inte att starta. Lägg en gallon gas och försök starta motorn igen. Addera 3

Vrid nyckeln i tändningslåset till "Tillbehör"-läge. Slå på innerbelysningen eller strålkastare av Versa på. Om de inte tänds kan batteriet behöva jump-startade, åtalats eller bytas.
4

Öppna huven på Versa. Leta reda på och kolla oljan, transmissionsolja och kylvätska. Låga vätskenivåer kan orsaka stora problem i motor, växellåda och mer. Se till att varje vätska fylls mellan de lägsta och högsta ledningarna.
5

Försök att starta motorn. Om Versa inte startar och gör inga ljud alls, kunde tändningslåset behöver bytas. Om du hör ett klickande ljud, kan det finnas ett problem med starter. Om det startar och stoppar igen, kan bränslesystemet behöver arbete.
6

Ring en professionell mekaniker om du inte kan avgöra orsaken till problemet eller kan inte åtgärda problemet själv. Har bilen bogseras till mekaniker eller återförsäljare för ytterligare diagnostik och reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66350.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.