Felsökning av luftkonditionering i en Chrysler Sebring

Ta ett skott på att försöka felsöka problem luftkonditioneringssystem i din Chrysler Sebring. Du kan bli förvånad över hur lätt en fix för problemet är. Du kan spara en kostsam resa till återförsäljaren eller mekaniker och lära sig något i processen. Instruktioner
1

börja med att justera de rattar som styr luftkonditionering. Se till att de fungerar väl, som de gjorde innan de luftkonditionering problem. Om de inte känns rätt, med rätt mängd motstånd, då problemet är helt enkelt en trasig säkring. Om de fungerar men har ingen effekt på luften, då är det en kontrollpanel problem.
2

Byt ut en trasig säkring i en Chrysler Sebring. Säkringsboxen är placerad till vänster om ratten på sidan av instrumentbrädan. Ta loss luckan, ta bort säkringen med en liten tång och ersätta med en ny säkring med samma effekt.
3

Hitta kontrollpanelen i en Chrysler Sebring genom att först koppla bort den negativa batterikabeln, ta bort konsolen rutan, inställning av temperaturen till "fullständig varm," kopplar ur kabeln temperaturkontroll, ta bort växelväljaren trim panel, skruva av luckan och ta bort radion fästet.
4 < p> Lyssna till fläktmotorn för att se till att det fungerar. Med motorn på, slå på luft och justera trycket. Den normala medföljande ljud indikerar fläktmotorn fungerar. Om det inte är, ta bort fläktmotorn i Sebring genom att ta bort den högra sidopanelen instrumentet, dra ur el till fläkten och sedan unbolting det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63754.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.