Generator Varningslampa Felsökning

En upplyst generator varningslampa indikerar vanligtvis en låg elektrisk laddning . En bil kan köra i en timme eller så med en misslyckad generator , men bilen måste köras till en säker plats , eftersom det är osannolikt att starta . Skärp Problem

Problem med generatorns drivrem gör att generatorn inte laddar elsystemet . En sliten rem kan sträcka eller på annat sätt inte greppa generatorns remskiva . Slitna drivremmar visar sprickor , hårda fläckar eller har en inglasad utseende , som alla kommer att kräva remmen bytas ut .
Problem med ledningarna

Lösa eller korroderade ledningar kan orsaka växelströmsgeneratorns laddning levereras till motorn för att vara låg. Generator ledningar bör kontrolleras för att säkerställa att låsmuttrar är åtdragna och att de förbindelser och ledningar har inte skadats . Batteripolerna och kablarna är benägna att korrosion och bör inspekteras också.
Bad Generator

En dålig generator ofta kommer att börja göra friktionsljud interna lagren slits . Dock kan en generator misslyckas även utan att skapa oljud . En voltmeter kan användas för att testa utspänningen från generatorn , men Bildelsaffärer normalt testa generatorer utan kostnad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66804.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.