Hur vill kolla en Ford Temperature Controller

Temperaturregulatorn i din Ford bil styr värme och luftkonditionering . När temperaturen regulatorn inte fungerar normalt , kommer du inte att kunna driva uppvärmning och luftkonditionering enheter i bilen . Temperatur styrenheter är väldigt dyrt för Ford fordon och finns normalt endast tillgänglig från en Ford återförsäljare , även om vissa bildelar butiker kan lagerhålla eftermarknaden enheter . Innan du byter ut din temperaturregulator , måste du felsöka problemet . Instruktioner
1

Öppna säkringen panelen under rattstången och lokalisera säkringen för temperaturkontroll . Använd säkring för att lokalisera säkringen temperaturkontroll .
2

Dra säkringen temperaturregulator med säkringen avdragare i säkringsskåpet .
3

Kontrollera metallband inne i säkringen för att se till att den inte är trasig eller brännas . Om det bränns eller bryts , kommer du att behöva byta ut säkringen mot en ny säkring med samma ampere .
4

Slå på temperaturregulatorn makt . Om temperaturen styrmodulen inte startar , då är det ett problem med kontrollen och det kommer att behöva ersättas av en professionell mekaniker . Den vanligaste orsaken för temperaturreglering misslyckande är ett kort i temperaturregulator kretskort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64739.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.