Chevrolet Express ABS Problem

Chevrolet Express har mycket hög tillförlitlighet rapporter från Edmunds.com, men har påminner om låsningsfria bromsar (ABS) samt tekniska bulletiner tjänster (TSB) som offentliggörs av tillverkaren. Dessa ABS problemen rör allt från ABS-varningslampan kommer intermittent på tryckackumulatorn sprickbildning och separera från bromsnavet. Defekt Housing Tryckbegränsningsventilens

2003 Chevrolet Express har ett återkallande på ABS-bromsar på grund av en defekt hölje övertrycksventil som påverkar mer än 68.000 Chevrolet fordon inklusive Express. Enligt Repairpal.com, var Express tillverkas med ventiler bostäder lättnad som inte uppfyller specifikationerna. O-ring tätning frakturering orsakar ABS-bromsarna för att kräva att operatören sätta större press på bromsen för att få ABS att fungera korrekt. Den defekta bostäder säkerhetsventil på ABS-bromsarna också hänföras till förlust av bromsvätska orsakar ABS-bromsarna inte fungerar. Den uttryckliga Ägarna måste ta denna Chevrolet van tillbaka till generalagenten för att ha ta hand om denna ABS återkallelse.
Tryckackumulator Sprickor

Mer än 155.000 Chevrolet fordon återkallas eftersom ABS-bromsarna har ett stort problem med tryckackumulatorn, inklusive Chevrolet Express. Tryckackumulatorn är sprickbildning och separera från ABS bromsnavet orsakar krackade komponenter för att skjuta ut från underredet på Express och skada personer nära till van. Detta knäckt tryckackumulatorn orsakar också hydraulvätska att läcka från ABS-bromsarna orsakar bromsservon till kortslutning. ABS-bromsarna fungerar inte och kan skapa en olycka under normala verksamhet Express. Den uttryckliga Ägarna måste ta van i återförsäljaravtalet för att ha denna återkallelse korrigeras.
ABS-varningslampa Problem

Edmunds.com rapporterar att 2007 Chevrolet Express har två TSBs publiceras på van grund av en ABS varningslampa problem. ABS-varningslampan fungerar ibland när det finns ett problem med bromsarna eller när det inte finns något problem med bromsarna. Denna varningslampa problem kan hindra Express ägare från serva ABS bromsar eftersom han inte tar varningslampan allvar. Detta ABS problemet inte tillskrivs ett specifikt problem, men andra elektriska problem kan påverka konsolen eller lampor på Express. Den Express ägaren måste ta Chevrolet i återförsäljaravtalet när ABS problemet uppstår för att säkerställa när varningslampan tänds, han vet att det finns ett problem med ABS-bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66162.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.