Tecken på ett svagt batteri i en bil

Pålitliga bilar kräver flitig underhåll och medvetenhet om förändringar i prestanda , som kräver oplanerade ändringar och utbyten . En döende batteri ger vanligtvis du meddelande om att det behövs ett nytt batteri innan du behöver ringa en bärgningsbil . Symtom

En enkel indikator på att bilens batteri är svagt och kan behöva bytas ut är ett klickande när bilen började . Detta kan tyda på ett problem med starter , som bygger på batterikraft för att vända . Andra symtom är bilens strålkastare är dimmer än normalt eller voltmetern är under 12 volt .
Orsaker

Bilbatterier inte är tänkta att vara för evigt och kommer att behöva periodiskt bytas ut. Förutom hållbarhetstid batterier , kan du behöva en ersättare under extrema växlingar eller om biltillbehör har lämnats på utan motorn igång.
Solution
< p > Ibland ett bilbatteri behöver ett hopp från batteriet i en annan bil med startkablar för att starta om batteriets livslängd . Andra gånger batteriet kommer att behöva bytas ut. Om du gör det själv , se till att tvätta händerna för att hålla frätande och farliga kemikalier ur batteriet från att få i ögonen eller munnen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66254.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.