Hur identifiera bromshuvudcylindern Problem

Broms huvudcylinder på din bil är vad som kontrollerar vätskevolymen tvingas genom bromssystemet. När du trycker på bromspedalen, är bromsvätska tvingas genom ledningarna stål broms och en tjocklek som fungerar för att bromsa bilen. Huvudcylindern är det som håller fluiden och gör denna process möjligt. Om du har problem med bromsarna, kommer du att märka en minskning av bromsverkan. Vid det laget, måste du felsöka problemet för att kontrollera att det är bromshuvudcylindern. Instruktioner
1

Öppna huven och kontrollera att vätskenivån i din broms huvudcylinder är mellan de nedre och övre märken på bromshuvudcylindern.
2

Få in fordonet och pumpa bromsarna flera gånger och tillämpa konstant tryck på pedalen. Addera 3

Låt en medhjälpare kontrollera att det finns absolut ingen bromsvätska läcker under bilen, i hjulhuset, eller vid någon av anslutningarna bromsledningen på fordonet, inbegripet någon av anslutningarna bromsledningen under huven.
4

Kontrollera att bromspedalen trycket är fast, men sjunker sakta mot golvet medan trycket appliceras på bromspedalen. Låt pedalen att sjunka till golvet och sedan släppa på trycket på bromspedalen.
5

Kontrollera att vätskenivån i bromshuvudcylindern verkar vara normalt och mellan de nedre och övre märken på reservoar. Om det inte finns några yttre läckor, och din broms huvudcylinder verkar ha optimala vätskenivåer, men din bromspedalen sjunker i golvet när konstant tryck appliceras på pedalen, det finns en intern läcka i ditt bromshuvudcylindern. De interna O-ringar eller hålet i din cylinder är orsaken till läckan. Hela huvudcylinder måste ersättas och din bromssystemet måste åter blödde för att rensa systemet med luft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64076.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.