Felsökning av en 1995 Nissan Maxima Security System

Nissans Maxima säkerhetssystem är en kombination säkerhetssystem och startspärr. Det fungerar genom att skydda dörrar och bagageluckan medan systemet är tillkopplat. Det använder inte någon form av rörelsedetektor. Problem med systemet kan relateras till beväpning, aktiveringar, och startspärr, inbegripet säkerhets lampan och nycklar. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
Separat nyckelring
Visa fler instruktioner
1

bekräfta att säkerheten tänds när systemet inte armen. Vrida nyckeln långsamt vid tillkoppling kan leda till att systemet inte armen. Arm systemet genom att vrida nyckeln till "Lock", och stänga och låsa dörrarna. Titta ljuset, den skall vara på i ca 30 sekunder medan systemet pre-armar. Efter ca 30 sekunder det ska blinka varje 3 sekunder. När lampan blinkar var 3 sekunder kommer du att veta att systemet är tillkopplat på rätt sätt. Om systemet inte arm, prova igen, vrida nyckeln långsammare.
2

stänga av larmet om fordonet har manipulerats och larmet är aktiverat och sedan larmet ljuder igen . Larmet kommer inte avaktiveras förrän du stänger av den. Helt enkelt låsa upp förardörren att stänga av alarmet.
3

Håll automatiska anordningar betalväg andra registrerade nycklar och automatiska betalningar från nyckeln som du använder om du inte kan starta Maxima. Störningar från dessa typer av enheter kan orsaka din registrerade nyckeln inte att fungera korrekt. Placera nyckeln på en separat nyckel ring om motorn inte startar regelbundet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67516.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.