Hur hittar Fog Relay på 2002 Pontiac Grand Am

The 2002 Pontiac Grand Am har tre säkringar och relä platser, inklusive primär kraftdistribution rutan placerad under huven . Den primära säkring panelen är placerad på förarsidan kanten av instrumentbrädan . Den sekundära säkring panelen är placerad på passagerarsidan kanten av instrumentbrädan . I den sekundära gruppcentralen , hittar du reläet för bilens dimljus . Om reläet är defekt , kommer dina dimljus fungerar inte . Byt ut den för att återställa deras funktion . Instruktioner
1

Öppna 2002 Grand Am dörr passagerarsidan . Inspektera kanten av instrumentbrädan. Detta är den del av instrumentpanelen som är dold när dörren är stängd .
2

in fingrarna i det lilla handtaget på kanten av instrumentbrädan . Detta är handtaget för den sekundära säkringsdosan panelen. Dra handtaget mot dig för att ta bort panelen . Detta kommer att utsätta den sekundära säkringsdosan .
3

titta mot botten på säkringsdosan . Du kommer att se ett relä märkt " Relay Fog LPS. " Detta är reläet för Grand Am : s dimljus .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66696.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.