Felsökning av strålkastarna på en Chevy Suburban

Chevy Suburban utbud av lastbilar kan innehålla både varselljus och strålkastare. Strålkastarna har en flash-till-pass funktion, hög /halvljus växlare och en "On" påminnelse. Problem med Chevy Suburban strålkastarna omfattar frågor som att använda kontrollerna ordentligt och förblindade mötande trafik. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
Måttband
Tape
kartong
E8 Torx socket
Visa fler instruktioner
1

Dra blinkersspaken mot dig och håll den när du vill strålkastarna att lysa i flash-to-pass läget, om flash-to-pass inte stanna länge nog. Lamporna tänds så länge du håller spaken. Tryck spaken mot instrumentbrädan för att slå de höga balkar på när strålkastarna.
2

Rikta strålkastarna om du verkar vara bländande för mötande trafik. Flytta Suburban så att det är på en plan yta 25 meter från en vägg och mot den väggen. Öppna huven och leta målet prick på linsen i halvljuset strålkastare. Mät sedan avståndet från marken till punkten. Tejpa en linje på väggen på den höjden, och plats papp över ljuset som du inte siktar.
3

Vrid den lodräta siktar skruven under Chevy Suburban huva nära strålkastaren så att halvljuset tänds endast under tejpade linjen. Vrida skruven medurs höjer balken, och moturs sänker den. Avlägsna kartong och upprepa för den andra strålkastaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66695.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.