Avenger Hid Conversion Problem

HID strålkastare är ljusare än de vanliga halogenstrålkastare som kommer med de flesta fordon. Detta är särskilt användbart för körning i mörker eller språkversioner som får lite solljus under vintern, såsom den norra delen av USA. Du kan enkelt installera HID strålkastare i din Dodge Avenger genom att ersätta pannlampan med en HID församling. Det finns några vanliga problem som många människor verkar stöta på, dock. Lökar

Det vanligaste problemet med någon strålkastare orsakas oftast av en trasig glödlampa. På Dodge Avenger, kan du enkelt ersätta en trasig glödlampa genom motorrummet. Lökarna för Avengers HID lampor är H11 lampor för både hög-beam strålkastare och låg-vägbelysning. För att byta ut glödlampor, helt enkelt öppna luckan, koppla bort enheten, ta bort lampskyddet och dra ut den gamla glödlampan, så att du kan installera den nya.
Wiring
< p> Ett annat vanligt problem med HID strålkastare är dragningen av HID strålkastare montering. Om enheten inte är kopplad på rätt sätt, kommer det inte att fungera. Ledningarna komponenten i HID sammanställning finns på baksidan av själva monteringen. När den är ansluten till enheten, kommer din HID församling ordentligt fast. Det kommer att finnas ett klickande ljud när kontakten är ansluten. Om du inte hör något klick fortsätta trycka tills du hör det.
Säkring

Ett annat vanligt problem är strålkastaren säkringen. Som HID lampor kräver mer energi för att driva, kan de pop ibland säkringarna. Detta är en annan situation där bytt ut den felaktiga komponenten kommer att lösa problemet. Strålkastaren säkringar av Dodge Avenger är belägna i motorrummet gruppcentralen. Rådgör med din Avenger bruksanvisning för exakt strålkastare säkringen plats. Reservsäkringar kan köpas på de flesta bil-butiker. Addera HID Kit

Se till att du har rätt kit installerat i din Avenger. Endast Avenger HID enheten ska installeras. Någon annan församling kommer inte att fungera korrekt och kan leda till att dina strålkastare inte fungerar alls. Om du har installerat rätt kit och det fortfarande inte fungerar, kan problemet vara enkelt med satsen, i vilket fall du behöver för att få den utbytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68375.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.