Vanliga problem för Ford Taurus

Taurus är en av de mer populära fordon designade och skapade av Ford Motor Company. Denna fyrdörrars bil var avsedd för familjer och de som behövde mer plats och utrymme. Om du är intresserad av någon av dessa bilar, tänka på de vanligaste problemen med Ford Taurus. Antenn

Ford Taurus ägare rapporterar problem med antennen eftersom den var kopplad till automatiskt öka och sänka när bilen var avstängd. Om antennen är trasig eller skadad, kommer det inte höja och sänka, men motorn på antennen kommer att fortsätta att röra sig som om det försöker att höja antennen.
Innerbelysning

Oxen ägare rapporterar ofta problem med innerbelysningen kommer och vistas på, även när bilen är avstängd. Detta är ett vanligt tecken på en kort i kretskortet.
Hastighetssensor

En felaktig hastighetssensor kan orsaka din Taurus att sluta fungera korrekt. Gemensamma rapporter omfatta överföring inte växling och hastighetsmätaren inte fungerar.
Check Engine Light

kontrollera motorn ljuset kommer på är ytterligare ett tecken på en krets kort, men det kan också indikera ett problem med den massflödessensorn, vilket är varför du bör ha en mekaniker kontrollera bilen.
Gas Mätarställning

Ett problem i hastigheten reglerventilen är ett annat vanligt problem i samband med Taurus. När detta inträffar kommer din gas körsträcka sjunka avsevärt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64251.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.