Hur man upptäcker Varför Trailer lamporna inte fungerar

En släpvagn används normalt för att dra en mängd tunga föremål som inte får plats i ( eller på ) ett fordon . Många släp , särskilt stora sådana , är utrustade med bakre bromsljus . Trailern lampor på din bil är normalt anslutna till en förlängning kontakten på baksidan av ditt fordon . När du dragande en släpvagn bakom dig , krävs det i de flesta stater att din släpvagn belysningen fungerar normalt . Om dina lampor inte fungerar , det finns ett antal vanliga problem du kan kontrollera . Instruktioner
1

Kontrollera extra säkring bromsljuset i bilens säkring panel . Öppna säkringen panelen och dra säkringen för den extra bromsljuset med säkringen avdragare levereras i bilens säkring panel . Kontrollera metallbandet inne i gruppcentralen . Om den går sönder eller brännas , ersätta denna säkring med en ny säkring med samma ampere .
2

Kontrollera den elektriska kontakten som ansluter till släpet . Kontrollera att det här anslutningen är säker . Ibland slutar pluggen blir förorenad med smuts eller annat skräp . Kontrollera att anslutningen är fast .
3

Kontrollera släpets lampor bromsljuset . Ibland kommer de glödlampor på din släpvagn brinna ut . Ta det elektriska kontaktdon som kör till bromsljuset ballast på släpet och vrid glödlampan moturs för att ta bort det . Kontrollera glödtråden . Om den är trasig eller bränns , byt ut glödlampan mot en ny med samma effekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64653.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.