Felsökning av en Dodge Skjutdörr

De senaste Dodge minibussar från Chrysler har en effekt skjutdörr för baksätespassagerarna. Dörrarna kan öppnas eller stängas med hjälp av knapparna på fjärrkontrollen sändare som Chrysler kallar en RKR sändare, overhead konsolen, eller dörrkontakt. Dörrarna kan även öppnas och stängas manuellt. Vissa mindre fordon inte har makten funktionen. Problem med Dodge skjutdörr kan åtgärdas genom att följa några felsökningssteg. Instruktioner
1

Leta efter knappar intill dörren på stolpen med ikoner för en dörr och vägmarkeringar pil för att identifiera huruvida Dodge har makt eller dörrar manuell om du har svårt att identifiera hur man öppnar dörrarna. Effekt dörrar kommer att ha knappen och handtag, och manuella dörrar kommer att ha i och utanför hanterar bara.
2

Öppna dörren med den manuella handtaget för att identifiera om problemet öppnar dörren är med maktapparaten , eller själva dörren. Dra utåt på utsidan handtaget och dörren ska öppnas smidigt. Om den vänstra dörren inte öppnas, kontrollera tanklocket stängs och försök igen. Om dörren öppnas, kan eventuella problem vara med maktapparaten.
3

Tryck RKR sändarens knapp en andra gång inom fem sekunder för att öppna dörren. Dörren kommer inte bara att öppna med en knapptryckning. Tryck på knappen två gånger för att stänga dörren.
4

Tryck in brytarna på dörrstolparna gång för att öppna dörren. Se till att befälhavaren låsa knappen i mittkonsolen inte aktiveras eftersom det kommer att blockera de bakre knapparnas funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67528.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.