Min 2001 Altima startar inte

När ditt 2001 Nissan Altima inte startar, kan du diagnostisera problemet själv. Även om det är bäst att ta bilen till en certifierad bil tekniker så snart som möjligt, vissa omständigheter, till exempel att bli stående på vägen, kan kräva att du fixar problemet på egen hand. Det finns flera åtgärder du kan vidta för att undanröja några av de vanligaste problemen i samband med din Altima inte startar. Saker du behöver
Stålborste
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din 2001 Altima för eventuella säkringar. Leta reda på säkringsdosan under instrumentbrädan på förarsidan. Öppna säkringsdosan och hänvisa till sitt schema för att se vilken krets varje säkring som hör till. Kontrollera alla säkringar i samband med start av fordonet, såsom tändning och startmotor säkringarna, och byt dem vid behov.
2

Kontrollera batteriet för korrosion eller lösa anslutningar. Ofta kan en ackumulering av korrosion leda till en felaktig anslutning. Använd en stålborste för att rengöra korrosion på batteripolerna och dra åt anslutningarna vid behov.
3

Slå på tändningen men inte starta motorn. Kontrollera panelen instrumentbrädan instrumentet för underhåll eller varningslampor, såsom låg bränsle, olja eller kolla motorn, kan det vara på.
4

Slå på strålkastarna. Om strålkastarna eller invändiga lampor är svagt, kan det tyda på en otillräcklig batteriladdning.
5

Veva motorn. Om bilen inte startar utan bara klickar, kan detta vara en indikation på en dålig starter. Om motorn startar för en stund sedan slutar, kan detta vara ett tecken på att motorn inte får bränsle. Om motorn producerar ovanliga ljud vid start, kan det finnas en större fråga som måste diagnostiseras av en kvalificerad bilreparationer tekniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66285.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.