Hur vill öppna en låst Range Rover

Range Rovers är populära bilar, speciellt för off-road körning. De används också som familjemedlemmar bilar på grund av sin hållbarhet och storlek. Äldre Range Rover-modeller kräver manuell låsning, vilket innebär bilnyckeln måste sättas in för att låsa och låsa upp bilen. Nyare modeller har fjärrlås, förutom manuell låsning, så att bilen kan låsas och låsas upp genom att trycka på en knapp på bilnyckeln. Du har ett par alternativ att låsa upp din Range Rover, även om du inte har bilnyckeln. Däremot är det olagligt att bryta sig in i en bil som du inte äger. Saker du behöver
Bilnyckel
Bruksanvisning
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om du har en bil nyckel för att låsa upp din Range Rover . Om du har förlorat din nyckel, söka efter den noggrant eftersom detta är det enklaste sättet att låsa upp din bil. Även om din nyckel är låst inne i bilen, kolla om du har en andra nyckel. Om du hittar din bilnyckel, sätt in den nyckelbrickan på din bil och vrid den för att låsa upp dörrarna. Tryck på knappen på tangentbordet om din bil använder fjärrlås. Symboler på bilnyckeln anger vilken knapp man ska trycka på för att låsa upp din bil. Om du inte hittar din nyckel, gå vidare till nästa steg.
2

Konsultera din instruktionsbok. Din manual kommer att innehålla ett telefonnummer för Range Rover kundservice. Ring numret och förklara att du har förlorat din bilnyckel och bilen är låst. Fråga efter en ersättare nyckel för din specifika modell av Range Rover. Du kan behöva köpa en ny nyckel, men i vissa fall kan du erbjudas en ersättare nyckel utan extra kostnad. Om du inte har en manual för din bil, leta efter andra dokument som kan innehålla ett telefonnummer för Range Rover. Kontrollera Internet för, om möjligt. Prova nästa steg om detta alternativ inte fungerar.
3

Telefon en låssmed om du inte har ett nummer att ringa Range Rover. Du kommer att få betala för låssmed att låsa upp din bil och du kommer inte att kunna köpa en ersättare nyckel. Om du vet att din bilnyckel är låst inuti bilen, ringer en låssmed är det bästa alternativet. Om du inte kan få hjälp, prova det sista steget.
4

Promenera till en nödtelefon rutan. Plocka upp telefonen och be om hjälp. Du bör kunna kontakta Range Rover eller en låssmed. Din sista utväg är att ringa räddningstjänsten, men bara om du har uttömt alla andra alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66548.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.