Felsökning av motorkomponenter till en Ford Focus

Ford Focus är en populär familjebil som säljs över hela världen som sin föregångare Ford Escort. Ägare som sin kompakta storlek och nya modeller är sportiga bilar och mer kraftfull. Håll din bil som ny med felsökning motorkomponenter till en Ford Focus. Instruktioner
1

Kontrollera dina cylindrar om motorn inte accelererar ordentligt. Gör en kompression test på din cylinder för att se om O-ringarna börjar gå. Du kan behöva ändra en cylinder eller en O-ring.
2

Ta en titt inuti motorn och titta på ventilerna. Se om de är slitna och måste slipas om. Kontrollera för slitage om du behöver byta ut den eller slipa ventilerna. Slitna ventiler påverkar prestanda och bränsleekonomi.
3

Titta på dina kamaxlar för att se om de är slitna eller om de inte får tillräckligt med olja. Slitna kamaxlar kan skada motorn eller göra att bilen sluta köra ordentligt.
4

Inspektera vattenpumpen om motorn blir överhettad. Se om termostaten fungerar eftersom det kan behöva bytas om motorn blir överhettad eller om motorn inte värms upp ordentligt i kallt väder.
5

Undersök kolvarna för att se om de är spruckna om motorn griper eller gör massor av buller. O-ringarna kan vara slitna eller komprimeringen kan vara lös som effekter bränsleekonomi och prestanda.
6

Kontrollera bilens tidpunkten är exakt om Ford Focus körs grovt eller om du har dålig bränsleekonomi . Kamremmen kan ha halkat och eller ventilen tiden kan vara ur smäll, vilket kan göra att bilen ta upp.
7

Se om ditt oljetryck lyser som anger din oljepump kan inte fungerar. Kontrollera även oljepumpen om bilen griper upp eller överhettas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63839.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.