Vad kan orsaka en parasitisk Drain på min 1990 Corvette batteri ?

Den 1990 Chevrolet Corvette är utrustad med ett batteri för att lagra el som krävs för att starta och driva bilen . Om en parasitisk avlopp finns, kommer batteriet innehåller inte den nödvändiga strömstyrka för att starta bilen . Original Equipement Shorts

Varje fabrik enhet som använder el för att fungera skulle kunna vara källan till avloppet . Gemensamt avlopp omfattar interiör belysning som inte stängs av när dörrarna eller fack är stängda . Ledningar i kabelhärvan kan också kort till marken om isoleringen tas bort eller brytas .
Utrustning för eftermontering

Många olika typer av utrustning för eftermontering kan installeras i en Corvette . Radarvarnare som misslyckas med att stänga av med tändningsnyckeln är en känd attraktion på batteriet . Stereo utrustning , förstärkare , equalizers och aktiva delningsfilter för högtalare kan också vara en belastning på batteriet om den inte fast i en krets som styrs av tändningslåset .
Internt Batteri Frågor
< br >

ursprungliga batteri och många batterier ersättare är tillverkade av bly och syra . Blyplattorna kan erodera eller spricka med tiden och slitage . En intern kort kan bero på spruckna eller trasiga plattor , vilket resulterar i en batteriförbrukningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67009.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.