Vad göra när din bilnyckel startar inte vid start av bilen ?

Fordonsindustrin bekymmer folk brukar tänka på kan vara enkla frågor som frusna dörrlås , platta däck eller mer . Ett unikt problem är när startnyckeln inte att vända när du försöker starta bilen . Det kan vara en ganska enkel fix för det . Du måste prova ett par saker att se vilken lösning som fungerar för dig . Felsökning Din Tändningslås


Det kan tyckas självklart , men dubbelkolla att du använder rätt nyckel . I flera bil hushåll , är det vanligt att bilnycklarna att likna varandra . Om den nyckel som du använder är korrekt , se till att du har det helt insatt i rätt läge .

Kontrollera att bilen är i parken om den har en automatisk växellåda . Om du har en manuell växellåda fordon , tryck ner kopplingspedalen fast i golvet , och försöka igen att vrida om nyckeln .

Förvandla din ratten samtidigt som du vrider nyckeln . Ibland ratten låses , och orsaka antändning att låsa liksom. Detta problem snabbt kan lösas genom att vicka hjulet fram och tillbaka samtidigt som du vrider din nyckel . Om din nyckel har några synliga defekter

, prova en extra nyckel . Ibland kan även små skador på själva nyckeln göra den obrukbar . Om de extra viktiga verk , kasta den gamla och begära en ersättare bilda din återförsäljare eller fortsätta att använda den outnyttjade .

Om nyckeln fortfarande inte kommer att vända när du har provat allt som nämns ovan , kan du behöva ta bilen på service . Problemet kan vara en sliten tändning , vilket kan orsaka papperstrassel i igångdragningen mekanismerna i rattstången .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64502.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.