EGR tidsfördröjning Switch Symtom

När temperaturen i ett fordons motor ökning över 2500 grader F, farliga kväveoxider formuläret och avgassystemet avger dem i miljön, som orsakar luftföroreningar. Ett fordons EGR Ventilen reglerar och begränsar utsläppet av kväveoxider genom att injicera dem in i insugningssystem där de blir utspädda och mindre toxiska. Tidsfördröjningen switch är en komponent av EGR-ventilen, och den fastställer när ventilen öppnas för att låta kväveoxider igenom. Om denna switch inte fungerar, kommer EGR-ventilen inte fungerar och vissa symtom kan förekomma. Dålig Idle

tidsfördröjning switch förhindrar EGR-ventilen från att öppnas när ett fordons motor började. Om brytaren inte korrekt tidpunkt öppningen av ventilen, kan bilen visas tomgång problem. Det kan skaka eller darra på tomgång eller helt stall ut.
Inget vakuum Delay

EGR tidsfördröjning switch reglerar när vakuumet börjar efter ett fordon vevar. Det fördröjer oftast vakuumet i 35 till 90 sekunder, men om switchen är trasig, kan det vakuum slås på så fort du startar bilen. Du kommer ofta höra vakuumet klart och det kan fortsätta att köra utan att stänga av. Detta indikerar tidsfördröjningen brytaren inte är korrekt räknar ned innan den utlöste vakuumet.
Check Engine Light

motorstyrenheten, ett datoriserat styrkort inom motorn, övervakar alla fordonets funktioner, inklusive tidsfördröjning switch och andra komponenter EGR. Modulen testar regelbundet EGR-systemet för att se till att det fungerar korrekt och om den upptäcker eventuella problem i systemet, utlöser det ljuset kontrollera motorn på bilens instrumentbräda. En kod som representerar EGR ventilen kommer att följa signalen kontrollera motorn, vilket indikerar EGR-systemet som problemet. Förekomsten av eventuella felaktiga komponenter, som en dålig tidsfördröjning switch, kan utlösa modulen motorstyrningen för att skicka signalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66418.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.