Hur felsöker jag en horn som inte fungerar på en 1994 Nissan Maxima?

Bilen horn på 1994 Nissan Maxima är en viktig säkerhetskomponent av fordonet och måste fungera för att klara de flesta statliga inspektioner. Även om många frustrerade bilister kan använda horn mer än vad som behövs, är hornet som krävs för att kunna kommunicera med andra förare, om att få deras uppmärksamhet eller för att förhindra en olycka. Om hornet inte fungerar, måste du ha det kontrolleras och bytas vid behov, innan en olycka inträffar. Saker du behöver
Par jumper trådar
Voltmeter
Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din 1994 Maxima. Öppna säkringsboxen bredvid batteriet och ta bort säkringen för horn. Du kan avgöra vilken säkring är för horn genom att titta på toppen av säkringen lock.
2

Inspektera hornet säkring för 1994 Maxima. Om sambandet mellan terminalerna bryts, då säkringen måste ersättas med en säkring med samma betyg. Om säkringen är kopplingen mellan terminalerna inte är trasigt, placera sedan tillbaka säkringen i säkringslådan och gå vidare till nästa steg.
3

Använd en hylsnyckel för att ta bort vänster strålkastare bostäder för att komma hornet för din Maxima. Koppla den elektriska anslutningen som leder till signalhornet. Du kan behöva använda en liten skruvmejsel för att försiktigt bända isär de elektriska anslutningarna om de sitter ihop. Testa horn genom att ansluta batteriets spänning och jord med de två terminaler med ett par hoppare ledningar. Om hornet låter inte, då det behöver ersättas med ett nytt horn. Om hornet låter, sedan antingen hornet switch, relä eller komponent kablage är defekt.
4

Inspektera ledningarna för horn för något brott eller nötning som kan hindra hornet från att ta emot en signal från batteriet.
5

Använd en voltmeter för att testa den elektriska anslutningen för horn. Har en assistent trycka hornet på ratten. Om voltmetern registrerar en signal, då hornet behöver bytas. Om det inte finns någon signal på voltmetern, kan problemet ligga i anslutningen eller tidigare i kretsen.
6

Byt horn genom att skruva loss bulten med en hylsnyckel när den elektriska anslutningen är ogjort . Anslut en ny horn till den elektriska anslutningen och skruva in den i fästet. Sätt tillbaka strålkastaren och testa signalhornet för drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65987.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.