Hur man upptäcker bil topplock Problem

Din cylinder är en viktig komponent i bilen motorns funktion och prestanda. Din topplockspackning tätar topplocket, det finns en öppning i din cylinder som tillåter kylvätska att överföra genom huvudet. Kylvätska kyler motorn genom att strömma genom cylindern. Om du har problem med din bil cylinder och /eller topplockspackning, upptäckt och reparation av dessa frågor kommer att hålla bilen sval och igång ordentligt. Eftersom bilen cylinder och topplockspackningen är olika delar, kostnaden för att reparera alla är olika. Instruktioner
1

avgöra om det finns en stark kylvätska lukt i bilen. En sådan lukt kan tyda på en läcka i kylmedel och en potentiell bil cylinder eller topplockspackning problem.
2

Identifiera om det kommer ut rök från avgasröret. Detta kan också indikera en bil cylinder eller topplockspackning fråga. Röken berättar att någon komponent i bilen värms upp mer än det borde, och är faktiskt röka för att varna dig om överskottsvärme.
3

Kontrollera kylvätska under din bil efter om har varit avstängd under ett par timmar. Detta indikerar också en potentiell kylvätska läcka, vilket kan vara en spricka i topplockspackningen eller ett problem med bilen cylindern.
4

Observera om du måste lägga kylvätska regelbundet eller din check kylvätska ljus kontinuerligt ljus upp, vilket kan tyda på en kylvätska läcka.
5

Hook din bil till en mekaniker diagnostisk dator att bedöma varje cylinder eller problem packning. Dessa maskiner berätta automatiskt mekaniker om det finns problem med cylindern eller packningen. Mekanik tar ut för dessa diagnostiska tester och de är oftast snabbt och effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66417.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.