Elektriska problem i 2000 Ford Winstar 3.8L

Den 2000 Ford Windstar 3.8L har 11 återkallelser på van och tre av dessa påminner deal med elektriska problem. Carcomplaints.com rapporterar ytterligare elektriska problem med Windstar: allt från kompletta instrumentbrädan eller mätare underlåtenhet att varvtalsstyrning moduler fattar eld. Dessa elfel skapa andra stora problem med 2000 Windstar. Elektriska Windows

Mer än 180.000 Ford Windstar skåpbilar har återkallats för elektriska problem med windows och instrumentbrädan kluster, däribland 3.8L Windstar för 2000 års modell. Den Fords byggd med en instrumentpanel som inte har en meddelandecentral kom trådbunden att låta fönstren, partition och soltak för att öppna när tändningen är avstängd. Enligt Motor Carrier Vehicle Safety Standard No 118, måste alla elektriska fönster öppnas endast när tändningen är i början, tillbehör eller på plats. Den Windstar Ägaren måste ta van tillbaka till generalagenten för att få kabelnätet konfigureras för att lösa denna farliga situation.
Gratis kontrollfrågor

2000 Ford Windstar 3.8L är en del av en stor återkallelse av mer än 4 miljoner Fords tillverkas med hastighetskontroller som gjorts av Texas Instruments. Enligt Carcomplaints.com börjar hastighetskontroll avaktivering switch läcker vätska och därefter överhettas, vilket gör att brytaren att röka eller bränna. En brand kan skapas genom denna växel även när Windsar inte är igång. Ford Windstar ägaren måste ta van till generalagenten för att få denna elektriska problem repareras, och vid denna tid generalagenten kommer också inspektera låsningsfria bromssystem (ABS) modul för att säkerställa att det inte har skadats av den elektriska problem.
Addera Rear Air Conditioner Problem

bakre luftkonditioneringen på 2000 Ford Windstar 3.8L van uppvisar elektriska problem som orsakar motorn att så småningom sluta i mediet eller låg inställning. Motstånden inuti luftkonditionering motorn överhettas och börja ryka, vilket orsakar en potentiell brandrisk. Mer än 400.000 Ford minibussar återkallades för denna elektriska problem, inklusive 2000 Ford Windstar 3.8L. En tråd måste installeras på hastighetsinställningar för att säkerställa att temperaturen på motståndet ligger kvar på en acceptabel nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65866.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.