Felsökning av en 2001 Ford Taurus SE

Den 2001 Ford Taurus SE är en speciell trim nivå av den klassiska Ford Taurus såldes under 2001. Början i 1986, har Ford Taurus sålt genomgående väl i USA som en medelstor bil. Även om det har gjorts tillgängliga i många olika modeller, däribland europabolag, SHO och även en kombi, är det inte utan sina problem. Tack och lov, kan många av de vanligaste problemen med 2001 Taurus fastställas genom en snabb resa till Ford återförsäljare och utan kostnad i fabriken minns för problemet. Instruktioner
1

Kolla din instruktionsbok för ordentliga instruktioner om säkra barnstolar i Oxens baksäte. Många bruksanvisningar kom inte med korrekta instruktioner för att fästa en bilbarnstol i baksätet, och som ett resultat ditt barn inte kan fästas säkert i baksätet. Kontakta generalagenten omedelbart att erhålla de ändrade instruktioner för att garantera säkerheten för ditt barn.
2

Kontrollera för normal vindrutetorkare motordrift. En trasig brytare i torkarmotorn kan orsaka att motorn fungerar. Du kommer att förlora användningen av dina vindrutetorkare om detta händer. Ta den här frågan till din Ford återförsäljare som har detta objekt fast i en fabrik minns.
3

Har dina bromspedaler kontrolleras av en auktoriserad Ford återförsäljare för överdriven broms-och gaspedalen lateral separation. Vissa Ford Taurus SE-modeller hade felaktig pedal lateral separation, vilket skulle göra det svårare att sluta när du trycker på bromsen och pedaler accelerator samtidigt. Detta händer främst när du bromsar med vänster fot i stället för den föreslagna höger fot metoden. Detta problem kan åtgärdas genom en Ford återförsäljare utan kostnad i en fabrik återkallelse för det här problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64870.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.