Var är DTC hamn i en 2000 Honda ?

DTC hamn i en 2000 Honda kommer alltid att vara i fronten av fordonet . Läget varierar beroende på modell , så du måste forskningen din specifika Honda att få en exakt position , men DTC port är oftast antingen under ratten , bakom mini -konsolen eller bakom askkoppen 2000 Hondas . Identifiering

bokstäver DTC står för " Diagnostic Trouble Code . " En Hondas omborddiagnos systemet en DTC när något går fel med motorn . En Honda tillverkat år 2000 kommer att verka under OBD - II -koder .
Funktion

DTC -porten kan användas med ett OBD - II- skanner . Denna enhet har en kabel och ett diversifierat plugg som passar i DTC -porten . De två datorerna gränssnitt med varandra när skannern och Honda är påslagna , och de rapporterade felkoder visas på skannerns skärm .
Överväganden
< p > Programvara och nedladdningar kan vända en bärbar dator till en OBD - II- skanner . Detta kräver en standard installation av programvara som alla andra program , men du kommer också att behöva köpa en diagnostisk kabel med en 16 - fronter i ena ändan och en USB-kontakt på den andra . När programvaran är installerad , kommer den bärbara datorn fungerar som en scanner .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65926.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.